ŠKODA Aabenraa

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra ŠKODA Aabenraa, fra ŠKODA og fra verden omkring os.

Anerkendelse til ŠKODA Aabenraa

Vi er ekstra glade for at gå på arbejde en dag som i dag. ŠKODA Danmark uddelte i går priser til forhandlere landet over, som har gjort sig ekstra godt bemærket. Og vi var med i den kategori.

Pressen tager pænt imod ŠKODA SCALA

Interessen har været stor i forbindelse med sidste uges verdenspremiere på den nye ŠKODA SCALA. Se hvad den danske motorpresse foreløbig har skrevet om vores næste store nyhed.

ŠKODA SCALA afsløret i Tel Aviv

ŠKODAs nye hatchback i mellemklassen har netop haft verdenspremiere i Israel. SCALA har ŠKODAs nyeste design, flere assistentsystemer, mere sikkerhed og maksimal rummelighed. ŠKODA SCALA forventes at

Deltag i ŠKODA adventeskonkurrence

Hvis du vil være med i legen, skal du blot følge ŠKODA Danmark på Facebook. Her vil du i julemåneden blive udfordret på din ŠKODA viden.

MinŠKODA - Spørgsmål og svar

Med en MinŠKODA app får du styr på, om din bil har det godt. Med få tryk kan du fx tjekke, hvor den holder parkeret, om den er låst, hvor meget brændstof, der er i tanken, og om oliestanden er OK.

Er det tid til ny firmabil?

Hvis du ønsker at få udskiftet firmabilen inden nytår, kan du stadig nå at få fingrene i et par af vores veludstyrede modeller.