Škoda Aabenraa søger klargøringstekniker

Hos Škoda i Aabenraa søger vi en dedikeret og serviceminded medarbejder, som vil sætte en ære i at aflevere topklargjorte biler til glade kunder. På vores værksted prioriterer vi godt teamwork og du vil blive en del af et kvalitetsbevidst firma med gode kollegaer.

 

Bliv en del af et moderne værksted

Vi servicerer Škoda og vores mål er at have landets mest tilfredse kunder. Hos Skoda Aabenraa tror vi på, at vi skal have glade medarbejdere, for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – hvor vi alle arbejder mod samme mål. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere og du vil primært arbejde med klargøring af vores mange modeller.

 

Det daglige arbejde omfatter bl.a.:

• Rengøring, polering og inspektion af både interiør og eksteriør

• Sikre, at hver bil leveres i flotteste stand

• Samarbejde tæt med resten af teamet for at sikre en smidig proces fra modtagelse til levering

• Lettere monteringsopgaver

• Diverse ad hoc-opgaver

 

Vi forventer

At du er kvalitetsbevidst, serviceminded og har masser af gåpåmod. I din tilgang til arbejdet har du en udpræget ordenssans og udviser et højt serviceniveau. Du formår at arbejde selvstændigt. Du er desuden mødestabil og du har et naturligt flair for IT. 

Kørekort er et krav for stillingen. Kendskab til klargøring eller arbejde på personbiler er en fordel, men ikke et krav.  

 

Vi kan tilbyde dig

Spændende og udfordrende arbejdsdage

Et godt arbejdsmiljø med gode faciliteter

Løn efter kvalifikationer

 

Ansøgning

Ansøgning sendes til Morten Friis Hinrichsen på e-mail: morhi@skoda-aabenraa.dk 

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at høre fra dig.