Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted.  Og det kan have stor betydning, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald indebære, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Škoda Aabenraas pladeværksted er godkendt af Škoda fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har udstyr og værktøj til rådighed, som er designet specielt til din Škoda

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Škoda Aabenraa er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. Det medvirker til at bevare bilens værdi, og du kan køre trygt og sikkert videre uden problemer.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet, stiller vi hos Škoda Aabenraa en bil til rådighed uden beregning mens du venter på at din bil bliver færdig. 

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Kontakt os på telefon 74 63 36 36 og få gode råd med på vejen.